Algemene Vergadering kiest nieuwe secretaris

Op zaterdag 3 februari hield Jong VLD Dendermonde zijn jaarlijkse Algemene Vergadering. Alle leden van de liberale jeugdpartij waren welkom in restaurant Naxos voor een financiële stand van zaken, eventuele veranderingen aan de statuten van de vereniging en de verkiezing van een nieuwe secretaris. Dit laatste was noodzakelijk na de terugtrekking van Matthias Vermeir van zijn vorige rol als ondervoorzitter en secretaris.

De vergadering verliep in aanwezigheid van enkele leden van moederpartij Open Vld Dendermonde, waaronder Laurens Hofman, lijsttrekker voor de liberalen bij de gemeenteraadsverkiezingen in november. De statuten bleven onaangeroerd, waarna Marnick Moens unaniem verkozen werd tot de nieuwe secretaris van Jong VLD Dendermonde. Voorzitter Maarten De Boeck reageert opgetogen: “Ik ben zeer tevreden met Marnick als secretaris. Het bestuur kan weer vooruitkijken, en vooruitkijken zullen we! Er staat heel wat op til in 2018, met de verkiezingscampagne van onze moederpartij en een aantal activiteiten zoals onze pokeravond en lezing over beleggen voor jongeren. We kijken hier met heel Jong VLD Dendermonde vol enthousiasme naar uit!”

De Dendermondse blauwe familie zal in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen nauw samenwerken om campagne te voeren. Jong VLD Dendermonde doet ook nog steeds een warme oproep aan de liberaal denkende Dendermondse jongeren die zin hebben in een engagement voor en door de jeugd in de stad. Zij die geïnteresseerd zijn om lid te worden bij de liberale jeugdpartij kunnen terecht op de sociale mediakanalen van Jong VLD Dendermonde (Facebook & Instagram).