“Voel de liberaal in je!”

Met de leuzen “Voel de liberaal in jou!” en “Minder lasten, meer lusten!” trok Jong VLD Dendermonde deze ochtend naar het station van Dendermonde. Elke jonge en minder jonge voorbijganger kreeg voor valentijn een condoom aangeboden en deze werd maar al te graag aangenomen, té graag soms.

In de vroege ochtend van valentijn deelde Jong VLD Dendermonde 150 condooms uit aan het station in Dendermonde, wat door de voorbijgangers werd gesmaakt.

Evenementenverantwoordelijke Mathias Verbustel beschouwt de actie als een waar succes: “met deze actie wilden we in de eerste plaats op een luchtige en grappige wijze de Dendermondse jongeren een gelukkige valentijn wensen. Daarbovenop wilden we de jongeren laten zien dat we met hen bezig zijn en dat we nog een lange tijd op het toneel zullen blijven.”

Hoewel de liberale jongerenafdeling pleit voor zoveel mogelijk vrijheid, is ze toch van mening dat sommige zaken niet al te vrij hoeven te zijn. We zijn er van overtuigd dat u weet waar we op doelen.