Jong VLD Dendermonde verkozen tot afdeling van het jaar

Afgelopen zaterdag werd in het hartje van Brussel op de nieuwjaarsreceptie van Jong VLD de afdeling van het jaar van 2018 gekozen. Na een rechtstreekse burenstrijd tussen Jong VLD Hamme en Jong VLD Dendermonde ging de laatste aan de haal met de titel.

Voorzitter van Jong VLD Dendermonde, De Boeck Maarten, reageert zeer opgetogen: “Ik ben enorm trots op het team van Jong VLD Dendermonde dat 2018 bekroond wordt met deze titel. Je engageert je natuurlijk in de eerste plaats voor je stad, maar afdeling van het jaar worden is vanzelfsprekend een bonus dat je er graag bijneemt.”

De winst van Jong VLD Dendermonde is voornamelijk te wijten aan de activiteit die ze afgelopen jaar heeft getoond en de vele kansen die jongeren hebben gekregen bij afgelopen gemeenteraadsverkiezingen.