Wij zijn Jong VLD Dendermonde

OVER ONS

Jong VLD Dendermonde is de liberale lokale jongerenafdeling in Dendermonde, die een deel is van de nationale koepel, Jong VLD.

Lokaal trachten we door middel van activiteiten en evenementen ons bekend te maken bij de Dendermondse jeugd en hun stem te horen. Die stem zetten we met een liberale insteek om in een voorstel of statement naar het gemeentebestuur. Ook in de lokale jeugdraad dragen we als vereniging ons steentje bij.

Jong VLD Dendermonde is echter meer dan dat: we zijn een toffe en geëngageerde bende, die op een luchtige en informele wijze jonge liberalen bij elkaar brengt: tussen pot en pint discussiëren we over maatschappelijke thema’s, maar hebben we eveneens hoor voor elkaar als hechte vrienden.

"Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to take away."

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

JONG

We zijn jong en bruisen van enthousiasme en engagement, dat integraal ten goede komt aan de Dendermondse jongeren. We trachten de jeugd een krachtige stem te geven!

LIBERAAL

Ons engagement is vanzelfsprekend gebasseerd op liberale waarden. Vrijheid van persoon en meningsuiting, gelijkwaardigheid en verantwoordelijkheid dragen we hoog in het vaandel.

PROGRESSIEF

Het huidig liberalisme is niet het liberalisme van de 19de of 20ste eeuw. Het huidig liberalisme is er voor en door iedereen. Het creëert gelijke kansen voor oud, maar vooral voor jong.

HET TEAM

Maarten De Boeck

Maarten De Boeck

Voorzitter

19 jaar, student rechten, woonachtig te Grembergen.

Marnick Moens

Marnick Moens

Secretaris - Ondervoorzitter

18 jaar, student social sciences, woonachtig te Lebbeke.

Mathias Verbustel

Mathias Verbustel

Evenementenverantwoordelijke

19 jaar, student geschiedenis, woonachtig te Grembergen.

Hans De Boeck

Hans De Boeck

IT-verantwoordelijke

20 jaar, student sociaal werk, woonachtig te Grembergen.

Artikels | Opinies

“Voel de liberaal in je!”

Met de leuzen “Voel de liberaal in jou!” en “Minder lasten, meer lusten!” trok Jong VLD Dendermonde deze ochtend naar het station van Dendermonde. Elke jonge en minder jonge voorbijganger kreeg voor valentijn een condoom aangeboden en deze werd maar al te graag aangenomen, té graag soms.

Read More

Algemene Vergadering kiest nieuwe secretaris

Op zaterdag 3 februari hield Jong VLD Dendermonde zijn jaarlijkse Algemene Vergadering. Alle leden van de liberale jeugdpartij waren welkom in restaurant Naxos voor een financiële stand van zaken, eventuele veranderingen aan de statuten van de vereniging en de verkiezing van een nieuwe secretaris. Dit laatste was noodzakelijk na de terugtrekking van Matthias Vermeir van zijn vorige rol als ondervoorzitter en secretaris.

Read More

Jong VLD Dendermonde organiseert pokeravond!

Jong VLD Dendermonde organiseert op 23 februari 2018 een pokeravond in Taverne De Tijl op de Grote Markt in Dendermonde. Vanaf 8 uur starten we. Als lid van Jong VLD betaal je slechts €3 om deel te nemen, als niet-lid €5. Winst kunnen we je niet garanderen, maar plezier en vertier staan buiten kijf! We hopen je te verwelkomen!

“Winst kunnen we je niet garanderen, maar plezier en vertier staan buiten kijf!”

 

Lees meer artikels | opinies...

Contacteer ons